Joomla honlapkészítés, weboldal készítés Önnek is!

Rólunk mondták

Értékelés:
(1 szavazat)

SanoralÉvek óta a Horizon Webstúdió gondozza oldalainkat. Ezt megelőzően egy másik céggel álltunk szerződésben, és megmondom őszintén, nem hittem, hogy ilyen egyszerű, gördülékeny és megbízható lehet egy szolgáltatás. Az állandó, weboldalainkat érintő változások miatt szinte napi kapcsolatban vagyunk, ennek ellenére mindig ugyanazzal a pozitív hozzáállással találkozunk. Bátran ajánlom a Horizon Webstúdió szolgáltatásait mindenkinek!
Dr. Lászlófy Csaba, Sanoral Heathcare Hungary Kft. ügyvezető

Kaland-VárA Horizon Webstúdió cégünk több honlapját tervezte, gondozza. Dinamikus, alkalmazkodó partneri viszonyt sikerült kiépítenünk az elmúlt évek során, mely nagyon hasznos az online média piacán. Modern formanyelv és korszerű stílus jellemzi azokat a honlapokat, melyeket a cég jegyez.A funkcionalitás, a könnyű alkalmazhatóság, s a látványos vizualitás a legjobbak közé emeli munkáikat.
Nagy Gyula I.
kreatív igazgató

Eurojet HungáriaÜgyfeleink szerint profi a weboldalunk. Ennél jobb megerősítés és ajánlólevél nincs.
2007-től dolgozunk együtt. Gyorsak és rugalmasak, működik amit megcsinálnak.
Nagyon fontos, hogy nem egyszeri weboldal fejlesztő csapat. A karbantartás és továbbfejlesztés sem probléma. Nincs drágább, mint egy lefejlesztett, de magára hagyott weboldal!
Molnár Anita - Eurojet Hungária Kft.

Delta TruckNagyjából öt év telt el az első beszélgetéseink óta. Azóta sok minden történt velünk is és a ti cégetekkel is! Úgy látom, hogy ti nagyon jól fejlődtök, amit nagy öröm látni!

Persze én csak azt látom ebből, hogy egyre jobb szolgáltatásokat csináltok és töretlen lelkesedéssel és segítőkészséggel reagáltok a kérdéseimre, illetve kéréseimre! Köszönet érte! Sok ismerősömnek ajánlottam már a Horizon Webstúdiót és mindig pozitív visszajelzéseket kaptam!
Székely Kálmán - Delta Truck kft.

Megjelent: 1469 alkalommal