Joomla 2.5 és Virtuemart 2.0 -új eszközök!

Értékelés:
(0 szavazat)

Január 24-én látott napvilágot a Joomla 2.5. Az 1.7-es verzióból továbbfejlesztett tartalomkezelő rendszer számos olyan szolgáltatással gazdagodott, amelyet eddig külön-külön kellett megvalósítani. A tartalom kezelő eszköztára professzionális elemekkel bővült!

A fontosabb változások:

- fejlesztett keresőbarát URLek
- nyelvi verziók használata alapból, kiegészítők nélkül
- a felhasználókat csoportokba rendezhetjük
- captcha van minden űrlapon (persze kikapcsolható).
- végre nincs csak kétszíntű tartalomkezelés (szekciók-kategóriák). Helyette korlátlan számú kategóriát hozhatunk létre, akár egymás alá is.
- a joomla gombnyomásra frissíti magát (persze csak akkor, ha egyéni igények miatt nem lettek az alapfájlok megváltoztatva, és a szerveren engedélyezve van ez a funkció)

Két év fejlesztés után végre megjelent a legnépszerűbb webáruház, a VirtueMart 2.0 verziója.

Webáruház készítés


A fejlődés hatalmas (egyedi mezőkkel bővíthető termékek, fejlett ÁFA kezelő rendszer, több pénznem kezelése, fizetés regisztrált és vendég felhasználóként, egy-kattintásos fizetés vagy többoldalas fizetés, többnyelvű natív megoldás, SSL alapú fizetés). A Joomla MVC keretrendszeréből adódóan lehetőség van a sablon felülbírálására, Joomla beépülők implementálására (fizetés, szállítás, kupon, számítási szabályok, egyedi termékmezők, stb). A telepítés egyszerű és lehetőség van más Joomla bővítmények integrálására is. Mi a többnyelvűségnek örülünk leginkább, illetve annak, hogy menüponthoz rendelés esetén végre több paraméter közül is lehet választani.

Megjelent: 6585 alkalommal Utoljára frissítve: 2016. december 22., csütörtök 09:06